Persoonlijke Stadsgidsen: Ontmoet de Gidsen Achter de Verhalen! 👥📖

Leer de gezichten achter de verhalen kennen! Ontdek onze gepassioneerde stadsgidsen en boek een persoonlijke stadswandeling. Maatwerk avonturen voor een onvergetelijke ervaring.

Ontdek de stad op een nieuwe manier door boeiende verhalen en persoonlijke belevenissen tijdens de Vagabond's City Tours.

Wij streven ernaar om individuen op te leiden en te inspireren om actie te ondernemen en een positieve impact te maken in het leven van mensen die getroffen zijn door dakloosheid.

Het Meest Intrigerende Uitje voor Alle Leeftijden!

Mis deze unieke stadswandeling niet! Reserveer vandaag nog jouw avontuur met Vagabond en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring die jouw perspectief op onze stad voorgoed zal veranderen. Tijdens deze buitengewone tour neemt de Vagabond je mee op een reis door de levendige cultuur en bruisende sfeer van de stad. Laat je betoveren door fascinerende anekdotes en intrigerende feiten die de stad adembenemend maken. Onze gids is niet alleen uiterst deskundig, maar ook een boeiende entertainer die jou zal verblijden met zijn unieke persoonlijkheid en humor.

Vanaf 1 september

City Escape Nijmegen - Ontsnap aan Dakloosheid

€ 20,00
Vanaf 1 september

City Escape Nijmegen - Ontsnap aan Dakloosheid

€ 20,00

Duik in een boeiend avontuur en help daklozen te ontsnappen aan de uitdagingen van het leven op straat tijdens onze City Escape in Nijmegen. Gedurende twee spannende uren navigeer je door de stad, terwijl je samenwerkt om uitdagende opdrachten en puzzels op te lossen. Elk raadsel brengt je dichter bij het vinden van de sleutel tot een betere toekomst voor daklozen. Ontdek de verborgen schatten van Nijmegen terwijl je een waardevolle bijdrage levert aan het vinden van de sleutel. Durf jij de uitdaging aan?

Vanaf 15 mensen, kan met kleinere groep, maar je besteld en betaald voor 15 mensen..


Heb je een VVV Bon liggen die wacht op een doel? Overweeg om deze in te zetten voor een positieve impact! Doneer je VVV Bon aan Stadswandeling Vagebond en help ons daklozen verder te ondersteunen met praktische benodigdheden en kleine, maar waardevolle gebaren.

Elke bijdrage telt en maakt een verschil in het leven van degenen die het het hardst nodig hebben. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen.

Neem contact met ons op om je donatie te regelen en bij te dragen aan een stad vol verbondenheid en zorgzaamheid. 🤝💙✨

#VVVDonatie #SamenVoorDaklozen #GoedeDoelen #VagebondHulp #DaklozenZorg

 


Een Uniek Stedelijk Avontuur Wacht Op Jou!

Duik in een uniek stedelijk avontuur, waar straatverhalen tot leven komen. De Vagabond Stadswandeling overstijgt het gebruikelijke toeristische aanbod. Onze missie is om jou een onvergetelijke en authentieke ervaring te bieden, ver weg van de gebaande paden.

De Vagabond Tour begint bij een duidelijk startpunt, waar jouw gids je meeneemt in de uitdagingen waarmee daklozen te maken hebben en hoe de gemeenschap elkaar ondersteunt. Vervolgens ga je op pad en verken je de schuilplaatsen en verborgen hoekjes waar daklozen hun toevlucht zoeken. Maak kennis met de diverse organisaties die zich inzetten voor daklozen en ontdek hoe zij deze gemeenschap trachten te helpen en te ondersteunen. Laat je inspireren door de verhalen van daklozen die hun leven weer hebben opgebouwd en hun situatie hebben weten te transformeren.

Klaar om deze unieke reis aan te vangen? Boek jouw plek voor de Vagabond's City Tour vandaag nog! Samen kunnen we een verschil maken en begrip creëren voor dakloosheid in onze stad.

Bij De Vagebond geloven we in het welzijn van ons personeel en begrijpen we dat een gezonde geest en lichaam van vitaal belang zijn voor een productieve werkomgeving. We zijn verheugd om onze nieuwste initiatief te introduceren - de Pauze Wandeling met een Vagebond Gids.

een unieke en impactvolle ervaring die het plezier van fietsen combineert met bewustwording over dakloosheid.

Begeef je op een tot nadenken stemmende reis door de pittoreske parken van Apeldoorn, waar elke stop een dieper begrip onthult van de uitdagingen waarmee mensen die dakloos zijn worden geconfronteerd.

minimaal 6 deelnemers

De Vagebond Tour begint bij een aangegeven startpunt, waar je gids je zal vertellen over de uitdagingen waar daklozen mee te maken hebben en de manieren waarop de gemeenschap elkaar ondersteunt. Vervolgens ga je op pad door de straten en ontdek je de schuilplaatsen en de verborgen plekjes waar daklozen zich verschuilen.

Je leert meer over de verschillende organisaties die zich inzetten voor daklozen en hoe zij proberen deze gemeenschap te helpen en te ondersteunen. Je ontdekt de inspirerende verhalen van daklozen die hun leven weer op de rails hebben gekregen en hoe zij hun leven hebben kunnen transformeren.


Samen kunnen we een verschil maken in het leven van daklozen. Elke donatie, hoe klein ook, kan het verschil maken tussen honger en voedsel, koude nachten en een warm bed, wanhoop en hoop. Laten we ons hart openstellen en iets teruggeven aan de maatschappij door bij te dragen aan organisaties die zich inzetten voor daklozen. Klik nu op de donatieknop en doe vandaag nog uw bijdrage om daklozen te helpen. Samen kunnen we een positief verschil maken in hun leven. Bedankt voor uw steun!

Doe onze Gidsen een enorm plezier, klik op logo google en schrijf een recensie ! Wordt zeer gewaardeerd



Opgericht in 2016        KvK-nummer:  66695589    Telefoonnr. 06-40645264