Home » Maatschappelijke partners » blog » Beste Vrienden

Beste Vrienden

Gepubliceerd op 29 maart 2020 om 12:09

Beste Vrienden,

Zoals al wel hebben kunnen vermoeden zijn al onze wandelingen afgelast door het Corona virus. Zijn er (uit veiligheidsoverwegingen) ook even geen bijeenkomsten meer. Super frustrerend, want niemand kan hier iets aan doen of aan veranderen. Het feit dat hierdoor ook geen belangenbehartiging plaats kan vinden moet ons creatief maken: meer social media, meer online, daar gaan we aan werken. Maar het feit dat hierdoor ook de inkomens van de wandelingen wegvallen is gewoon kloten!

Onze uitdaging, voor iedereen zonder uitzondering is deze komende maanden te overleven. Dat we onze goede gidsen bij elkaar houden. Dat we de media blijven bestoken dat de wandelingen niet gestopt zijn, maar gewoon uitgesteld. We waren nu lekker in beweging, en er is niemand, ook geen corona, dat ons tegen gaat houden!

We zijn er voor elkaar en dat is een échte band. Vandaar dat we op zoek zijn naar jullie antwoorden. Help ons, geef wat reacties, dan maken we van deze crisis een káns, blijven we bij elkaar en kijken we over een paar maanden lachend terug (dat is beloofd!)

Heb jij concrete ideetjes die we kunnen oppakken om onze situatie in deze moeilijke tijd te verbeteren?
Heb je een idee hoe we beter / anders om moeten gaan met de noodvoorziening voor de daklozen, laat het weten.

Bij de pakken neerzitten en mopperen brengt ons verder van ons doel. Jouw ideeën gaan bijdragen aan een verbetering. Ik blijf jullie graag informeren met de suggesties die binnen komen en beloof met 100% in te zetten voor ons als groep! Maar ik het niet alleen, niet zonder jou!

 Bernard Kregting |  Voorzitter Raad van Bestuur

 (kl)MC. Vagebond|

+31 (0)6 40645264|

weedareus@hotmail.com


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.