Dag 1

Op de eerste dag van onze reis wordt u hartelijk verwelkomd in Marrakech en naar uw gezellige hotel met bed & breakfast gebracht, waar u kunt ontspannen en uzelf kunt voorbereiden op een geweldige week.

Dag 2

Op dag 2 nemen we u mee naar de majestueuze Ouzoud-waterval, een waar natuurwonder, voordat we verder trekken naar Azilal. Hier kunt u een museum over geoparken van de Mgoun bezoeken en de Hay Atlas-bergen doorkruisen om uiteindelijk aan te komen in Happy Valley. Daar overnachten we in een gastenverblijf op 1800 meter boven de zeespiegel, omgeven door de rust en schoonheid van de natuur (halfpension).

Dag 3

Dag 3 begint met een stevige wandeling naar Izoughar Wald Place op 2530 meter hoogte. Na een heerlijke lunchpicknick keren we terug naar Zaouiat Oualmzi op 2100 meter, waar we weer overnachten in een gastenverblijf (halfpension). Tijdens deze dag wandelen we ongeveer 5-6 uur en genieten we van het adembenemende berglandschap. een beschrijving voor deze subkop of wijzig deze naar wens.

Dag 4

De vierde dag belooft een avontuurlijke ervaring, terwijl we de Adazne-heuvel beklimmen en afdalen naar het Berberdorp Ibakliwn. Hier ontdekken we een afdruk van een dinosaurus, een bewijs van de rijke geschiedenis van dit gebied. Na de lunch vervolgen we onze reis over de velden naar Aït Imi, waar we weer overnachten in een gastenverblijf (halfpension). Deze dag duurt ongeveer 5-6 uur en zit vol opwinding en ontdekkingen.

Dag 5

Dag 5 leidt ons naar Tablant, het hart van Happy Valley, en als u op een zondag arriveert, kunt u genieten van de authentieke markt. Na een picknicklunch zetten we onze reis voort om Sidi Moussa Granier te bezoeken en vervolgens naar het dorp Ikhaf Nighir, waar we opnieuw overnachten in een gastenverblijf (halfpension). Deze dag duurt ongeveer 4-5 uur en biedt een unieke kans om lokale cultuur te ervaren.

Dag 6

Op dag 6 wandelen we naar het dorp Isskatafne en verkennen we de prachtige Rich Ahbak-vallei. Hier lunchen we bij een gastvrije Berberfamilie voordat we terugkeren naar Ikhaf Nighir voor de overnachting in een gastenverblijf (halfpension). Tijdens deze dag van 4-5 uur wandelen kunt u nog dieper in de lokale cultuur duiken.

Dag 7

Op de zevende dag is het tijd om terug te keren naar Marrakech via de schilderachtige Aït Boyolli-vallei. Onderweg maken we een stop om een natuurlijke brug, Imi Nifri, te bewonderen. 's Middags ontdekt u het betoverende Djemaa El Fna-plein in Marrakech en dineert u in een voortreffelijk restaurant. U overnacht in een traditionele riad met bed & breakfast na een rit van 5-6 uur.

Dag 8

Op dag 8 nemen we u weer mee naar de luchthaven, vol met onvergetelijke herinneringen aan uw avontuur in Happy Valley.